Badtameez Dil - 68. i 69. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 68. i 69. epizoda!

By  | 

68

Abeer ode iza Meher i puše joj u kosu i povuče k sebi. Taiji dolazi, Meher se sakrije pod prekrivač. Pita Abeera kad je došao, mislila je da je sama, kaže Meher da se spremi. Ode. Meher paniči i spremi se, siđe. Taiji joj emotivno prebacuje što se ne drži obećanja, Meher veli da hoće. Taiji kaže da bude sa njom narednih 7 dana i ona se složi. Taiji namjerno ispusti diju i viče kako je loš znak. Meher sredi sve. Abeer dolazi kod nje, ona ga zamoli da se suzdrži sedam dana. Izvini mu se, on joj pošalje poljubac i ode. Taiji mu kaže da uzme prasad, mora se izuti prvo. Taiji smjesti komadić stakla i Abeer zakorači na to. Taiji viče, mislila je da je Meher to dobro očistila. Abeer stane u odbranu Meher. Meher se izvinjava. Kaže Taiji da se ne uvrijedi, nije Abeer mislio ništa loše. Taiji govori da su to znaci od Boga, a oni kako hoće.
Posle, Abeer i Meher pričaju preko video poziva. Ona govori da ne vjeruje, ali Taiji vjeruje. Ako je ne sluša, uvrijediće je. Abeer se našali da stavi veo da je ne gleda. Ona to učini i ne želi da skine.
69: Abeer pjeva pjesmu Meher i ona skine maramu. Prolazi dan, Meher vidi ljubavnu poruku na ogledalu. Sledeći dan, Meher pošalje Abeeru doručak sa srcem na njemu. Abeer gleda u nju i pošalje poljubac, ona uzvrati. Treći dan, Abeer pokuša da joj se približi, ona bježi. Taiji je zove. Četvrti dan, Meher spava pored Taiji i preko videa se čuje sa Abeerom, on joj pjeva pjesmu. Peti dan, Kuber govori Taiji da ce za dva dana isteći vrijeme. Taiji govori da moraju poslati Abeera negdje. Kuber veli da ćr ga poslati poslom. Sluga ih informiše da Abeer ima groznicu. Taiji ne da Meher da mu priđe. Kasnije, pričaju preko videa. Abeer govori da želi nju. Ona mu kaže da ide poslom, i on njoj nedostaje, još samo jedan dan. Uspiju se pozdraviti, on ode. Sledećeg dana, nakon molitve Meher ode sa Abeerom. Niko ih neće vidjeti, poslao je sluge kući. Nisar će se pobrinuti za ostalo. Taiji traži Meher i ugleda hemijsku Abeerovu.
Najava: Taiji žuri kući i vidi otvorena vrata. Abeer i Meher su bliski.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno