Badtameez Dil - 70. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 70. epizoda!

By  | 

Abeer i Meher su bliski. Taiji stiže kući i žuri u Abeerovu sobu. Vidi Meher u spavaćici kako suši kosu, sari joj je na krevetu. Meher je ugleda, Taiji zatvori vrata i ode. Kuber grdi Abeera što se vratio, bez da dovrši posao. Abeer govori da će se Nisar pobrinuti za to. Kuber govori da je on odgovoran, on mu je sin. Taiji se umiješa, Meher je kriva za sve. Abeer pita zašt o optužuje Meher, ljut je i ode. Taiji govori Kuberu da će okrenuti Nisara protiv Meher i Abeera. Moraju pronaći Nisarovu slabost i iskoristiti to. Kuber daje ček Nisaru i govori da mu je to zadnja plata, neće više raditi. Nisar pita šta je bilo, neće više griješiti. Kuber veli da je velika lista, neka nađe drugi posao. Nisar moli, treba taj posao zbog porodice. Kuber veli da je traćio vrijeme sa Abeerom, a posao nije shvatao ozbiljno. Nisar obeća da će raditi napornije, Kuber kaže da ide. Nisar potpiše pismo i ode.
Meher pokuša da oraspoloži Abeera, ali on joj kaže da odluči čija je žena, njegova ili Taiji. Ona kaže da je na njegovoj strani. On se nasmije. Poljubi je, nju zovne Taiji i ona ode. Abeer zove Nisara, on kaže da ne može pričati i ode. Potom napiše poruku Kuberu, traži šansu. On mu pruži šansu. Ponudi mu posao koji nije stari, ali platiće mu mnogo. Da li će izdati Abeera, da razore brak Abeera i Meher? Nisar odbije. Kuber veli da shvata, jako prijateljstvo. Može otići i reći Abeeru. Ali neka razmisli, treba mu novac.
Najava: Taiji govori Suman i tetki da su prokockale njeno povjerenje. Suman se izvini. Taiji govori da je na njihovom mjestu, molila bi za oproštaj na koljenima. Suman klekne

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno