Badtameez Dil - 71. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 71. epizoda!

By  | 

Abeer i Meher idu do Taiji. Abeer se izvini. Ona govori da nikada ne može biti ljuta na njega. Pozove Meher da pođe sa njom. Nisar zove Abeera, govori da se nije javio, Kuber ga je izgrdio. Abeer mu govori da to ne prima k srcu, a i on je tu za njega. Nisar govori da će piti, Abeer mora po tetku i Suman, ali prvo odluči otići do njega. Kuber govori Nisaru da je dobro učinio, neka se pobrine da Abeer ostane tu. Ide. Abeer dođe, piju. Nisar ga nagovara da ostane. Tetka predloži da odu taksijem, nema Abeera. Abeer pije i zaboravi na njih. Nisar se izvinjava u sebi, da mu ne treba novac, ne bi to radio. Tetka i Suman stižu ispred kiće. Čuvar ode do Taiji, ona kaže da ih ne pušta, neka im ne da ni vode ni čaja i neka kaže da niko nije tu. Tetka zove Meher, Taiji prekine poziv. Ona zove Abeera, Nisar prekine poziv. Potom traži vode za Suman kojoj je pozlilo, on govori da mora upitati. Meher i Taiji stižu kući, Meher pojuri ka njima. Pita gdje je Abeer i zašto ih čuvar nije pustio. Madvi ih pozove, doktor dođe da pregleda Suman. Meher pokušava dobiti Abeera na telefon. Taiji govori Suman kako nisu htjele pripreme za vjenčanje pa su ubjedile Abeera da se tako vjenča. Madvi govori da je sve to Abeerova ideja. Taiji govori da su prokockale njeno povjerenje, Suman se izvinjava. Taiji govori da ne zna može li oprostiti, možda da izbaci i Meher sa njima. Suman moli. Taiji govori da bi na njenom mjestu na koljenima molila. Suman klekne. Taiji gleda u tetku, Suman je moli da uradi isto. Tetka posluša. Madvi se loše osjeća dok je Taiji zadovoljna.
Najava: Abeer moli Meher da mu oprosti. Meher govori da zaboravi, on govori da se izvinii, šta više da uradi. Taiji se krije i prisluškuje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno