Badtameez Dil - 72. i 73. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 72. i 73. epizoda!

By  | 

72: Tetka govori da je neće razočarati, neka im oprosti. Meher ulazi i zatekne ih kako kleče i ispusti čašu iz ruke. Taiji preokrene situaciju, govori Meher da im kaže da je ne sramote, da ne rade to, jeste imala je puno planova za Abeerovo vjenčanje, ali odustala je od njih. Izvini se. Madvi predloži da zaborave prošlost. Taiji insistira da ostanu tu i Meher ih odvede u sobe. Meher plače, osjeća se loše. Suman je tiješi, Madvi dolazi i tiješi obje. Abeer dolazi i Meher i on se prepiru. Taiji prisluškuje. Abeer se izvini i pomire se. Abeer se izvini Suman i tetki. Banka zove tetku zbog pojamice. Meher im da svoju ušteđevinu. Taiji sluša i misli kako to neće dozvoliti.

73: Meher da poklon od Suman za Taiji i Madvi. Madvi se sviđa, Taiji i ne. Taiji bira nakit za njih i kao zaboravila novac. Pita Meher. Meher se brine kako da da njima i to plati. Ipak potpiše ček i da joj. Taiji pokloni Meher ogrlicu koju je ona nekada izabrala. Kasnije, Meher pita Abeera da pozajmi novac. On veli da će pitati oca ili Taiji, ona ne želi uzeti od njih. Taiji naiđe i povede je sa sobom. Kaže Kuber da je zaposli, ne mora brinuti o kući više. Meher joj se zahvali. Taiji kaže Kuberu da se pobrine da bude toliko zauzeta da nema vremena za Abeera. Meher se ustane rano, spremi doručak i ode na posao. Abeer se budi i nađe poruku da je doručak spreman. Nađe i odjeću i dobije poruku da joj nedostaje.
Najava: Taiji govori Kuberu da sruši tu vezu, neka hvali Meher i Abeer će je zamrziti, a i Nisar će im pomoći.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno