Badtameez Dil - 74. i 75. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 74. i 75. epizoda- Abeer i Meher nastavljaju sa svađom!

By  | 

74: Meher govori majci da je na poslu, zauzeta je baš. Ulazi u kancelariju i vidi Abeerove slike, on je nazove da idu na večeru, ona veli da je zauzeta, zvaće ga. Sa druge strane, Nisar ne dozvoljava Meher da primi pozive od Abeera. Na kraju dana, Kuber dolazi kod nje i vidi da je Abeer zove. Pita kako je prošao dan. Ona veli dobro i traži dozvolu da ide kući. Taiji kući napravi trik kao da su sluge uništile večeru i Meher to čuje i ode da sprema. Abeer se naljuti. Meher dolazi i izvinjava e. Sledećeg dana, Abeer se ustaje i naljuti se što nije vidio Meher. Taiji mu objasni da zaposlena žena nema vremena za muža. Meher se vrati sa posla, odlično je obavila posao i želi da proslave uz večeru. Kuber ih zaustavi i govori Meher da se pripreme za sastanak sutra. Abeer se naljuti i ode. Ode sa Nisarom i ispriča mu svoj problem. Nisar veli da je to zbog njega, njegov otac je želio da on bude uspješan čovjek, a ne Meher. Madvi priča sa Meher koja se žali. Nisar pita Abeera hoće ići raditi ako mu Meher kaže. Abeer govori da radi šta želi.
75:  Abeer dobije poruku izvinjenja od Meher. Nisar mu govori da pokuša da je shvati, ima toliko obaveza i ljudi o kojima brine. Abeer joj napiše da ona samo brine o poslu, pa neka nastavi tako. Meher ga nazove, ali se on ne javi. Napiše joj poruku da ne brine za njega nego da se posveti poslu i impresionira Kubera. Počne da pije i ugasi telefon.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno