Badtameez Dil - 78. epizoda - Nisar pokuša ubiti Meher!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 78. epizoda – Nisar pokuša ubiti Meher!

By  | 

Taiji se izvinjava Meher, nije mislila da bi Abeer to ikada uradio. Abeer nazove Madvi i informiše je da je u Singapuru, daleko od Meher.
Sadašnjost:
Abeer sjedi pored Meher u bolnici. Govori da nije trebao otići u Singapur, trebao je sačekati i pričati sa njom. Nije trebao sve pogrešno shvatiti i napustiti je. Da nije otišao, ona ne bi bila tu. Neka se probudi, neka kaže da ga voli. Doktor dolazi i govori da su nalazi ok, što znači da će uskoro biti dobro. Njegova ljubav je odigrala važnu ulogu u njenom oporavku, sigurno odgovara na njegovu ljubav. Abeer govori Meher da će uskoro biti sa njim, neka se probudi. Nazove Tunno i obavijesti ga.
Taiji i Kuber smišljaju plan da se riješe Meher. Odluče da je ubiju. Kuber ponudi Nisari karte za Novi Zeland i mnogo novca. Nisar odbije, prije 8 godina je bio bespomoćan, a on je to iskoristio. Kuber sada zaprijeti da će reći Abeeru istinu i uništiće mu život. Nisar govori da je to opasno. Kuber kaže da ga izda ako bude uhvaćen. Abeer je sa Meher, misli o vremenu sa njom i smije se. Nisar stiže u bolnicu i prisjeća se šta je sve pogrešno radio Abeeru i Meher. Vidi Abeera u sobi kod Meher. Abeer ode usuti vode, Nisar to iskoristi. Gleda Meher i prisjeti se kako mu je pomogla, izvini se, bespomoćan. Izvini se opet i ugasi aparate. Abeer zaboravi novčanik i vraća se po njega.
Najava: Doktor govori da je Meher loše. Tetka i Suman stižu u bolnicu. Abeer ih vidi. Tetka ga napadne, neka ih ostavi na miru.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno