Badtameez Dil - 80. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 80. epizoda!

By  | 

Suman govori Abeeru da će sve biti u redu i zagrli ga. Taiji kaže Kuberu da se Meher probudila. Kuber baci čašu vina u bijesu. Svi članovi porodice dođu kod Meher da je vrate kući. Tetka je nezadovoljna. Abeer se nešto našali, ali to nikome nije smiješno. On insistira da on gura kolica. Meher dočeka cvijeće u kući. Tetka pita šta je to, Abeer govori njegova ljubav. Meher zatraži od Tunno da je odveze u sobu. Meher dolazi u sobu i vidi dekorisane slike Abeera i nje. Suman i tetka dolaze i iznenađene su. Meher se prisjeti dana kada je Abeer zaprosio, pa se sjeti i kako joj je Kuber rekao da prestane juriti njegovog sina. Abeer je pita što je zamišljena, sve je isto kao prije 8 godina. On je dekorisao sam. Meher pita zašto to radi. On govori da nije ispravno ono što se desilo prije 8 godina. Zna šta je njegov otac uradio, trebao je reći svima da je prodao dionice. Izvini joj se za sve i pita da započnu život ispočetka, da opet postane njegova. Da li će se udati za njega? Suman je iznenađena, tetka šokirana. Meher govori da to nije moguće, ne mogu biti zajedno. Suman i tetka odu. Meher skida slike sa zida. Ne želi nikakvu uspomenu iz prošlosti. On je privuče i pita da li je uplašena da će se ponovo zaljubiti. Meher govori da je uplašena da će je slomiti i ostaviti.
Suman govori tetki da ne mogu zaboraviti šta je Abeer uradio prošlih 15 dana, nije gubio nadu kada su i one. Meher govori Abeeru fa zna da on sve to govori jer je vidio u lošem stanju u bolnici. Sutra će se opet svađati i on će je napustiti. Pa će je njegov otac optužiti da hoće novac. Kada god ga je trebala, nije bio tu. Obećava isto danas što je i prije 8 godina i sve je slagao. Kaže mu da ide. Abeer govori da neće, 15 dana se molio da ona bude dobro i sada da ode? Ostaće tu, i punica mu je oprostila. Meher se prisjeti Kuberovih poniženja kako uživa kod tazbine iako je muž ostavio.
Najava: Nastavlja se sjećanje. Kuber odlazi kod Abeera sa potpisanim papirima za razvod i računom od 2,5 krore. Abeer je ljut i potpiše ih i on.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno