Badtameez Dil - 82. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 82. epizoda!

By  | 

Meher govori Abeeru da je bio odlučan da je oženi i onda kada mu je dosadila, počeo je svađe. Ostavio je samu u svijetu gdje je i doveo, nije ni pomislio kako će živjeti bez njega. A kada se vratio, bilo ga je briga. Njegov problem je što misli da su ljudi igračke, igra se i onda ih odbaci kad mu dosade. A ona ne želi da bude igračka. Sutra je zadnji dan njihove veze. Abeer je emotivan. Meher nastavi da ne želi da njen život zavisi od njega. Predala mu je svoj život, ali sada je shvatila da je to pogrešna odluka. Ne može mu dati šansu, njena porodica i ona prolaze kroz isto tako da je sutra zadnji dan njihove veze. Abeer je šokiran i ljut, traži od konobara još 6 flaša. Meher govori da je pijan, neće ga ona voditi kući. Abeer veli da joj nije ni tražio. Kaže joj da ide i opet zove konobara. Meher ga pita da prestane piti. On govori da je nju briga za njega, zar ne? Neka ide. Onesvijesti se. Meher je šokirana.

Sledeca scena: Abeer je u Meherinoj kući sa Tunno. Govori da Meher briga za njega, a on je brinuo o njoj 15 dana. Nije ni pio ni jeo toliko dana od brige za njom, ali nju briga. Grli Tunno i govori da je on njegov zet. Ugleda Meher koja dolazi. Ona mu govori da ide i ne pravi scene. Abeer govori da neće nigdje i padne. To je i njegova kuća, on je platio 60 laka. Tunno, Suman i on će živjeti na jednoj strani kuće, a ona i njena tetka na drugoj. Padne ponavljajući da ne ide nigdje. Tunno joj govori kako je Abeer brinuo za nju.

Prikazan je flešbek kako Meher pomaže Abeeru da ustane sa poda iz restorana i vodi ga kući. On joj kaže da je voli. Kraj sjećanja.

Meher i Tunno ga smjeste na krevet. Meher gleda u njega dok Tunno ode. Ona se prosjeća kako ga je dovela kući iz hotela i uvela u sobu. On je uhvati za ruku i govori da je voli. Meher govori da je pijan. On je pita da li će zaboraviti sobu, slike…neka ostane sa njim veceras, ko zna da li će se ta noć ikada ponoviti. Meher traži da je pusti, ali on je povuče k sebi i poljubi u vrat. Oboje su emotivni suznih očiju. On joj skida minđuše dok ona sklopi oči. Gledaju se.

Najava: Abeer se budi ujutru i pita Meher da ne ide na posao. Vidi poruku od nje gdje mu želi sreću. Kuber dolazi i podsjeti ga na saslušanje. Vidi poruku u ruci i pita da li je Meher dolazila prošlo veče.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno