Badtameez Dil - 91. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 91. epizoda!

By  | 

Kuber informiše Abeera da je on novi vlasnik 54% firme. Satiš govori da mu je mnogo pomogao. Abeer govori da to ne postoji u njegovom rijecniku. Kuber se javno izvini Abeeru. Govori da je dobio šansu da okaje svoju grešku. Želi da im pomogne. Krene zagrliti Abeera koji ga spriječi, govori da je počinio grijeh i da je kasno. Da li može da mu vrati tih 8 godina koje je proveo kao živi mrtvac? Opet ih je rastavio, zbog njega je Meher napustila posao. Ode kod Meher i priča sa Akšatom. On mu se zahvali što je doveo Meher u njegov život, Abeer je ljut. Kontaktira onog pjevača i otkrije mu svoj identitet. Ovaj mu se divi. Tetka nagovara Akšata da bude uz Meher i da je zaprosi. Suman je iznervirana. Aberr i pjevač unište Akšatovo auto. Kasnije, pjevač se budi i vidi Meher koja ga ošamari. Pita Abeera da li želi da joj kontroliše život. Pokazuje neke papire.
Najava: Abeer pita zašto je speiječio Meher da ode. Kuber govori da ga je Meher napustila zbog njega. Kaje se i vraća je na posao. Ako Meher ode ponovo, neće se vratiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site