Badtameez Dil - 93. i 94. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 93. i 94. epizoda!

By  | 

93: Abeer se pridruži Meher i Akšatu na večeri. Govori neko indijsko jelo koje je Meher omiljeno. Akšat veli da su u kineskom restoranu. Meher govori da ne želi da jede to. Abeer veli da joj se ukus promijenio. Ona se davi, Akšat joj pomogne. Abeer pita da li im prekida dejt. Akšat veli da je obična večera. Meher doda da želi da pričaju nasamo. Abeer ode za šank da pije. Nervira se dok ih gleda zajedno. Polomi čašu, Akšat mu pomaže. Meher mu govori da joj je uništio i dan i noć. Kasnije, Meher i Akšat pričaju. Abeer zove i ljubomoriše. Ona mu prekine. Kasnije, Abeer i pjevač ukrase Meherinu kancelariju ružama i slikama njih dvoje. Meher dolazi i baca ljutito slike.

94: Abeer uzima slomljeni ram i povrijedi prst. Meher se brine i sisa mu krv. Donese kutiju za prvu pomoć i pomogne mu. On stavi staklo na usne i govori da mu i tu pomogne. Privuče je i gledaju se. Akšat dođe i vidi ih. Prekine ih i on i Meher pričaju. On je razumije i pruži podršku. Ona potiše Išanove papire bez gledanja. Abeer je ljubomoran. Kuber pita Meher da ubjedi Abeera da da izjavu sa njim na konferenciji. Pjevač savjetuje Abeera da bude smiren i kulturan kao Akšat.
Najava: Akšat gleda Meherinu sliku i govori da je čeka 8 godina. Kada je plakala, on je tješio. Samo on je voli. Ako neko stane između, neće ga poštediti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site