Badtameez Dil - od 38. do 40. epizode!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – od 38. do 40. epizode!

By  | 

38: Madvi nazove Suman i kaže da će poslati Abeerove stvari. Meher je u sobi, ugleda sijenku, čudne stvari se dešavaju, uplašena je. Ugleda i krv. Doziva Abeera i pokazuje mu krvavu lutku i ispisano na staklu krvlju da je prelijepa. Abeer je zeza, govori da je to kečap. To je uradio da ona shvati da ga treba, ne može bez njega, mogla je otići bilo kome, došla je njemu. Kuber plati Meherinom ocu da izbaci Abeera iz kuće. Meher je povrijedila stopalo na staklo i ignoriše Abeera koji se izvinjava. Smjesti mu da se on slomi, skine zavoj i govori da mu je vratila za ono juče. On govori da mu je drago da vidi taj njen osmijeh i samo je on može tako nasmijati.

39: Tetka i Abeer se svađaju. Stiže i Šam. Meher hoće na posao, Abeer je zaustavlja i Šam mu govori da se ne miješa. Drami kako ga ne vole, ne poštuju, on ni ne zna da je on tu. Suman mu da narukvice da ćuti. On ode. Lavli sumnja da se nešto dešava između Rati i Nisara. Meher je na poslu, a Pinki sazna njenu adresu. Sani joj govori da je opasno što je tu. Abeer govori to Nisaru koji kaže da će je paziti. Prijatelji donesu njegove stvari. Sani i Nisar uspiji natjerati Meher da se vrati kući rekavši da snimaju tamo Abeerovu emisiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *