Badtameez Dil - od 45. i 46. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 45. i 46. epizoda!

By  | 

45: Meher otvara vrata i vidi Abeera svog u ranama. On padne na nju i namigne Nisaru. Nisar i Meher ga unesu unutra. Abeer glumi da ga mnogo boli. Nisar se nasmije. Abeer je u Meherinoj sobi. Suman mu ne da da ide dok ne bude dobro. On negira, smeta Meher. Meher mu govori da se ovaj put slaže sa majkom. Odu sve. Abeer govori Nisaru da je to osveta, sve te rane jesu stvarne. Dolazi njegova majka i Suman je ubjedi da Abeer ostane. Meher dolazi do Abeera koji spava. Ona ga posmatra, on se probudi. Ona veli da je došla da ga zove na doručak. On govori da ona brine za njega. Ona ode. Abeer obeća novac Tunno, ako će raditi naporno, neka ne kaže Meher. Abeer glumata opet pred Meher, govori da je zabrinuta za njega. Ona govori da je za svakoga. On govori da su muž i žena. Ona ga podsjeti da su bili. Pomaže mu oko rane. Abeer govori da je prelijepa, Meher mu govori da prestane.
46: Meher previje Abeeru ranu. On pita da li misli da je njihov razvod bio greška. Ona ga pogleda. On veli da on zna, nego ga zanima šta je u njenoj glavi. Meher govori da naravno da nije, on nema pravo da bude u njenoj sobi, kući ili životu. Odgurne mu ruku i ode. Meher dolazi na posao. Sani pita kada će se Abeer pridružiti. Meher govori da je povrijeđen, neće skoro. Nisar je tu. Sani poče sa pričom kako on nije podoban, ispriča joj za Nisara i Rati kako su snimljeni da se grle. Meher pozove Rati i objasni joj da ne smiju miješati privatan i poslovan život ako želi da Nisar uspije. Abeer ugleda kod Tunno skup sat, ovaj govori da mu je bogati drug poklonio, ali Abeer sumnja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *