Kenan želi da ubije Bahar!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 104 epizoda četvrti deo, Kenan želi da ubije Bahar!

By  | 

bahar 2Kenan želi da ubije Bahar!

Nuran sprema doručak za Evsun i kaže Ardi da joj odnese u sobu i kaže joj da joj je to on pripremio.Kaže mu da je trebao toga on sam da se seti.Džemre i dalje pravi svadje u Evsuinom i Ardinom braku i srećna je zbog toga.

Kenan stalno nosi metak koji mu je Arda dao i ljut je što mu je Ateš pretio.U metku je prisluškivac i policija prisluškuje sve.Kenan razmišlja kako da naudi Atešu, ali da ne povredi lično njega jer je obećao Nehir.On odlučuje da taj metak pokloni Bahar.Ateš i policijski tim sve to slušaju preko bubice koja je u metku.Ateš želi da krene, ali ga policija po Omerovom naredjenju zatvara u pritvor.Omer sa timom odlazi u Baharino naselje.Opkoljuju Baharinu kuću u kojoj je već Kenan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ganimet nakon što vidi da Zejneb želi da se približi Ardi odvlači je i na silu odvodi u vilu.Sultan maltretira Džemre i traži od nje da prizna da je sve ona uradilla i izmislila kako bi Ardi i Evsun uništila brak.Džemre kaže da jeste ona poslala cd i cveće, ali da Arda i Zejneb treba pred svima da kažu da su te noći bili zajedno u Kapadokiji.Zejneb i Arda ćute.Evsun je povredjena.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site