Bahar 104 epizoda treći deo, Kenan i Ateš se nalaze licem u lice !

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 104 epizoda treći deo, Kenan i Ateš se nalaze licem u lice !

By  | 

o-hayat-benim-104-bolum-fotograflari-5Bahar 104 epizoda treći deo, Kenan i Ateš se nalaze licem u lice !

Nehir se nalazi sa Kenanom.Govori mu da je Deniz u stvari Ateš German.Ona govori Kenanu da je sve saznala i da je on nažalost podmukla ubica.Nehir mu preti da ako još jednom dirne Ateša prijaviće ga policiji, sve njegove adrese, brojeve telefona, sve…Ona mu kaže da ako Atešu zahvali i dlaka sa glave, prijaviće ga i on je više nikada neće videti.Kenan joj se uplakan kune da Ateša više neće dirati.

Nakon što Nehir ode, Kenan zove Ateša i kaže mu da ga očekuje, jedan na jedan, bez oružja.Nehir odlazi kod Bahar.Nehir joj priznaje da je ona Kenanova sestričina.Nehir joj kaže da je saznala šta je sve Kenan učinio njoj i njenoj porodici i da joj je jako žao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ateš odlazi kod Kenana.Daje mu metak i kaže da će taj metak završiti u njegovom srcu, kaže mu da ga dobro čuva.Evsun isteruje Ardu iz njihovog bračnog kreveta.Zejneb je ljuta na Sultan jer misli samo o novcu, a ne o njoj.Zejneb ljuta otpušta Sultan kao svog menadžera.

Hulija nakon što vidi Ardu na krevetu u dnevnoj sobi, krivi ga i kaže da ako povredi i izgubi Evsun izgubiće i nju.Pita ga da li želi da bude poput svog oca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site