Kenana hapsi policija! Arda napušta konak!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 105 epizoda prvi deo, Kenana hapsi policija! Arda napušta konak!

By  | 

Kenana hapsi policija! Arda napušta konak!

Džemre suočava Ardu i Zejneb i kaže im da priznaju da su bili zajedno.Arda ćuti, Zejneb je uplakana.Džemre im kaže da su se sami kačili sa njom i da je došlo vreme da za to plate ceh.Arda pokušava da objasni Evsun da su samo razgovarali.Evsun kaže Ardi da će pokupiti svoje stvari, uzeti Nuran i napustiti kuću.

Ganimet govori Zejneb da ima sve novac, kuću, ali da nema čast.Ganimet ljuta odlazi.Sultan je takodje ljuta na nju i pita je kako im je mogla to uraditi.Zejneb se kune da su samo razgovarali, ali joj Sultan otvoreno kaže da joj više ne veruje.

Nakon što policija opkoli Baharinu kuću, Kenan joj uperi pištolj u čelo.Kenan pokušava da pobegne iz Baharine kuće, ali ga Omer i policija uhvate i hapse.Sultan sebe krivi što je Zejneb postala pohlepna.Moli Evsun da ostane sa svojim mužem i obećava joj se da im Zejneb više neće smetati, neće čak ni proći pored njih.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site