Bahar – 106. epizoda 1. deo – Ateš preti Kenanu sa Nehir!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar – 106. epizoda 1. deo – Ateš preti Kenanu sa Nehir!

By  | 

1Ateš preti Kenanu sa Nehir!

Efsun i Arda im govore da je Nuran njihova ćerka i da je ne daju. Međutim, oni insistiraju da im se preda dete. Efsun zatvori i zaključa vrata. Oni traže od njih da otvore. Dolazi Džemre i otključava vrata, pa policija odvodi Nuran. Efsun, Arda i Hulija su očajni. Džemre je srećna. Arda i Efsun prate policiju kolima.
Ateš traži Nehir i pronalazi je u kolima. Prikazuju kako se ona nije upucala već je pucala u vazduh. Kaže d je morala to da uradi da bi on došao i da bi to uradila pred njegovim očima. Prebacuje mu što ju je ostavio i da samo Bahar postoji u njegovom životu. Uperi pištolj u sebe. Ateš uspe da joj otme pištolj. Ona mu kaže da će naći način da se ubije ako je ostavi.
Službenica kaže Efsun i Ardi da će morati da budu izvesno vreme odvojeni od Nuran i dozvoli im da se oproste od Nuran. Oni se oproste i službenica odvede Nuran. Efsun plače, Arda je grli.
Bahar komentariše sa Figen kako je Nehir otrčao uzvikujući Nehirino ime, mislila je da on koristi Nehir kako bi došao do Kenana, ali on je uhapšen a Ateš i dalje jurca za tom devojkom. Figen joj kaže da ga nazove i da ga pita šta je bilo, ali ona neće.
Ateš dovodi Nehir svojoj kući. Kenan ga zove iz zatvora i preti mu da će završiti sa Bahar, ali mu onda Ateš kaže da je Nehir kod njega i bude li bilo šta uradio Bahar, on će završiti sa Nehir. Kenan je šokiran, poludi kad to čuje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site