Bahar 112. epizoda 2. deo,Bahar i Ateš govore Evsun da će joj oduzeti Nuran!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 112. epizoda 2. deo,Bahar i Ateš govore Evsun da će joj oduzeti Nuran!

By  | 

Bahar 112. epizoda 2. deo,Bahar i Ateš govore Evsun da će joj oduzeti Nuran!

Bahar i Ateš odlaze kod Nuran u školu, govore učiteljici da im je potrebna Nuran jer moraju da joj kažu nešto vezano za porodicu.Bahar i Ateš su emotivni kad je vide.Iako su došli da joj kažu istinu, ovom prilikom ne uspevaju u tome.Ateš teši Bahar i kaže da je važno da im je kćerka živa i da ih sada niko neće odvojiti od nje.Bahar je ljuta i kaže da mora da razgovara sa Evsun.

Hulija odlazi kod Muge u posetu.Medicinske sestre vezuju Muge, a doktor govori Huliji da mora da priča sa njom.Doktor govori Huliji da su neophodni elektrošokovi.Hulija se priseća svog stanja i pita zar ne postoji ni jedno drugo rešenje.Doktor joj kaže da je stanje njene kćerke mnogo ozbiljno i da je čak i tokom terapije govorila o samoubistvu.Hulija moli doktora da joj dozvoli da bude pored Muge kako se ne bi bojala.Muge priključuju na elektrošokove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar dolazi na pijacu i šamara Evsun.Bahar je hvata za kaput i pita je zar je toliko bezdušna, kako joj je mogla uzeti bebu.Bahar joj kaže da nije mogla reći Nuran istinu, jer nije bezdušna poput nje.Bahar joj kaže da je sada sve gotovo i da će joj oduzeti Nuran.Evsun je preklinje da to ne radi i kaže da joj je Nuran sve na svetu.Ateš kaže da će se Nuran vratiti svojim roditeljima i da će se lično on postarati da dobiji najtežu zatvorsku kaznu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site