Bahar 115 epizoda 3. deo, Nuran dolazi kod Evsun u zatvor!Sultan, Zuhal i Evsun su pretučene!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 115 epizoda 3. deo, Nuran dolazi kod Evsun u zatvor!Sultan, Zuhal i Evsun su pretučene!

By  | 

Bahar 115 epizoda 3. deo, Nuran dolazi kod Evsun u zatvor!Sultan, Zuhal i Evsun su pretučene!

Salih i Arda su još u posetu Sultan i Evsun.Volkan dolazi sa ocem u posetu Zuhal.Otac joj kaže da nemaju kako da je izvuku jer Ganimet ne da ni dinar.Zuhal kaže ocu da je on suvlasnik imetka i da po potrebi Ganimet može i da umre.Ona mu kaže da ako je potrebno dokrajiči Ganimet.Volkan je ljut i odlazi.

Bahar i Ateš odvode Nuran da poseti Evsun.Arda i Salih takodje odlaze.Stražar govori Evsun i Sultan da ostanu jer imaju još posete.Bahar i Ateš dovode Nuran.Evsun je srećna što je vidi.Bahar sa Atešom govori Evsun da su doveli Nuran da je vidi pre putovanja.Evsun ne dozvoljava da bilo gde vode Nuran, ali joj Bahar kaže da je Nuran u teškom emotivnom stanju i da treba da je ubedi zarad njene sreće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun ubedjuje Nuran da bude sa tetkom Bahar i tečom Atešom dok ona ne dodje, da lepo jede i da ih sve sluša.Arda, nakon razgovora sa Hulijom, odlazi da se vidi sa majkom i sestrom koje su kod Kenana.Arda od Hulije traži novac da oslobodi Sultan i Evsun iz zatvora.Hulija je ljuta, pita ga da li zna šta su sve te žene uradile, da li zna da je Sultanina kćerka Muge oduzela Džemala i da mu je sestra bila u ludnici, pokušala da se ubije….Arda je iznenadjen,prilazi Muge i izvinjava joj se što nije bio pored nje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site