Bahar 116 epizoda 1. deo, Rejhan govori Evsun gde je Nuran!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 116 epizoda 1. deo, Rejhan govori Evsun gde je Nuran!

By  | 

Bahar 116 epizoda 1. deo, Rejhan govori Evsun gde je Nuran!

Hulija je neprijatna prema Evsun.Kaže joj da je Nuran otišla I da ona nije zaslužila dete, da nije zaslužila ni Ardu, a ni Atahan prezime.Evsun joj kaže da kada bude uzela svoju kćerku za sve će joj odgovarati.Hulija zove Bahar, obaveštava je da je Evsun izašla iz zatvora I da će se boriti sa slobode.Hulija joj kaže da je Evsun dolazila I rekla da je razgovarala sa advokatom I da će Nuran biti kod njih dok se postupak ne okonča.Hulija joj kaže da nije želela da kaže Evsun da su u Bodrumu I da ju je slagala da su u Švajcarskoj.

Muge je ljuta na Huliju.Govori joj da se svuda meša I da je tako njoj uništila život I brak.Muge joj kaže da će je Arda samo još više mrzeti.Podseća je da su zbog nje otišli I Mehmet I njen otac.Moli je da prestane da se meša u tudje živote.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rejhan čuje razgovor izmedju služavki da su Ateš I Bahar zajedno samo zbog deteta I da su želeli da se razvedu.Rejhan odlazi kod Evsun I govori joj da zna da je Nuran u Bodrumu I da je Hulija zvala Bahar I rekla joj da sa porodicom ode u Švajcarsku.
Evsun I Arda odmah kreću za Bodrum.Rejhan govori sebi da samo želi da joj Evsun vrati Ateša.

Sultan je puštena na slobodu, ali joj rana ponovo krvari I ona je loše.Petrev na sve načine pokušava da se pomiri sa Ganimet, pa se čak I Figen obraća za pomoć.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site