Bahar 117 epizoda 2. deo, Hulija traži smeštaj kod Evsun i Sultan!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 117 epizoda 2. deo, Hulija traži smeštaj kod Evsun i Sultan!

By  | 

Bahar 117 epizoda 2. deo, Hulija traži smeštaj kod Evsun i Sultan!

Hulija je u teškom stanju ispred Ardinih vrata nakon što je Sultan nije primila u kuću.Arda dolazi sa Evsun i vidi majku u teškom stanju.On ulazi u kuću i govori Sultan da neće ostaviti majku na ulicu, njih dvoje se raspravljaju.Evsun kaže Huliji da je ona njena porodica, njena svekrva i da će je pustiti u kuću, iako zna da će joj ona ponovo zabosti nož u ledja.Evsun i Arda uvode Huliju u kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ateš odlazi sa Muratom na Evsuina vrata.Murat govori Evsun i Ardi da su bespravno uzeli Nuran.On ih upozorava da ne mogu nigde da odu dok je on tužilac i da su njihove slike na svim graničnim prelazima.

Petrev traži zlato od Ganimetinog bivšeg muža i zaključi da je u kući gde živi Figan.Zuhal žene iz kvarta šuška protiv Figan, govoreći im da je mlada i sama i da će i njima poput Ganimet pokušati da preotme muža.Zuhal sa ostalim ženama izbacuje Figen iz kuće.Ganimet sve gleda sa prozora.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site