Bahar 118 epizoda 1. deo,Evsun i Arda kindapuju malu Nuran!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 118 epizoda 1. deo,Evsun i Arda kindapuju malu Nuran!

By  | 

Bahar 118 epizoda 1. deo,Evsun i Arda kindapuju malu Nuran!

Bahar govori Atešu da je pokušala da vidi Deniz, ali nikako nije uspela, kaže mu da se boji da će se nešto loše desiti.Govori mu da mora da vidi njihovu kćerku I užurbano odlazi.Hulija dolazi kod Kenana.Kenan joj pokazuje da je njegova kčćerka sa njenom I da želi da se one dve sprijatelje.On joj objašnjava kako je dobio Džejlan I kako je saznao za nju.Džejal želi dobrodošlicu Huliji I grli je.Kenan sa suznim očima kaže da sada I on ima porodicu.

Bahar dolazi kod Evsun da vidi Nuran.Moli je da ostane kod nje samo jednu noć I obećava joj da će moći kasnije da posećuje Nuran u vili.Evsun joj daje dozvolu da ostane.Bahar spava sa Nuran.Ujutru se budi I vidi da nje nema.Shvata da I ostalih nema.Bahar uznemirena vidi Teu I pita je gde su svi.Bahar je slomljena što joj je Evsun odvela dete.Tea zove Ateša I govori mu da je Bahar loše I da su u kvartu.Evsun,Arda,Salih I Sultan su prikazani kako odlaze brodom.Ateš dolazi kod Bahar I ona mu govori da su im kindapovali dete I odveli ga za Rumuniju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site