Bahar 119 epizoda 2. deo, Arda odvodi Nuran na kratko kod Bahar!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 119 epizoda 2. deo, Arda odvodi Nuran na kratko kod Bahar!

By  | 

Bahar 119 epizoda 2. deo, Arda odvodi Nuran na kratko kod Bahar!

Nilgun se nalazi sa Hulijom, Hulija je pretuče.Evsun i Ganimet odlaze po Sultan i Saliha da ih sačekaju.Arda i Zejneb ih ispraćaju na autobus.Kenan dolazi u hotel i on i Behćet uperuju pištolj jedno u drugog zbog Hulije.Hulija sa strane posmatra, a zatim ih razdvaja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar izlazi iz bolnice.Ateš joj priredjuje iznenadjenje.Ganimet u autobusu priča Evsun svoju životnu priču.Kaže da se mnogo loše osećala, ali je ipak na kraju dala Sultan Zejneb.Ona joj kaže da sada Zejneb ima dve majke.Arda zove Evsun i kaže joj da je uzeo Nuran iz škole.Evsun mu kaže da je malo odvede kod Bahar kako bi je obradovali.Evsun mu kaže da im prenese i da je tetka dobro jer su i oni zabrinuti za nju.

Arda odvodi Nuran kod Bahar.Bahar je srećna.Njenu sreću dodatno uveća saznanje da je Sultan živa.Arda pravi omiljeni kolač za Bahar.Bahar i Nuran mu se pridružuju.Arda ih gleda preko prozora kako su jedna lepa i srećna porodica.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site