Bahar 121. epizoda, 4. deo,Bahar govori Evsun za svoju bolest!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 121. epizoda, 4. deo,Bahar govori Evsun za svoju bolest!

By  | 

 • Policija privodi Muge i Zejneb
 • Nakon razgovora sa Evsun, Nuran naziva Bahar “mama”

Evsun dolazi u vilu i donosi Nuranine stvari i crveni bicikl.Evsun pita Ateša da li sme da vidi Bahar i Nuran.Ateš kaže da može i govori joj da je Bahar malo bolesna i da ne pokušava da je rastuži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun odlazi kod Bahar i Nuran u sobu.Nuran se budi i ljuta je na Evsun, kaže joj da i ona više nju ne želi, a zatim odlazi.Bahar se budi.Evsun je pita šta joj je, zbog čega se ne oseća dobro.Bahar joj laže da je zbog incidenta u kom je Ateš napadnut.Evsun je besna što je svemu prisustvovala i Nuran i viče.Bahar se sloši i pada.Evsun doziva Ateša.Bahar je moli da ga ne zove, kako on ne bi znao da joj se stanje pogoršalo.Evsun je zbunjena.

Policija dolazi u Ganimetinu kuću i privodi Zejneb zbog Džemalovog ubistva.Bahar govori Evsun da ima tumor na mozgu.Evsun plače, kaže joj da ne može da odustane, da je mlada….Kaže joj da je otac Mehmet prošao kroz razne terapije i da se izlečio i da će tako i ona…Evsun joj kaže da će zajedno sve rešiti.Bahar joj kaže da je to nemoguće i da terapije i operacija nisu moguće tokom trudnoće.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site