Bahar 125. epizoda 3. deo,Sultan izbaca Evsun iz kuće! Arda ucenjuje Huliju!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 125. epizoda 3. deo,Sultan izbaca Evsun iz kuće! Arda ucenjuje Huliju!

By  | 

Bahar 125. epizoda 3. deo,Sultan izbaca Evsun iz kuće! Arda ucenjuje Huliju!

Evsun pokuša da razgovara sa Ardom, ali je on izbaci iz vile.Zejneb govori Sultan i Ganimet da Evsun nije nevina kao što Sultan misli i da je danas ponovo sela u Orkunov auto i otišla negde sa njim.Kad se Evsun vrati kući, Sultan daje Zejneb torbu kako bi spakovala Evsuine stvari.

Hulija je izašla iz zatvora.Arda govori Huliji da će se razvesti od Evsun.Hulija je srećna.Arda joj kaže da i on ima uslov.Arda joj kaže da želi da se ona ponovo uda za njegovog oca i da se više ne vidja sa Kenanom.

Sultan izbaca Evsun iz kuće.Evsun zove Orkuna i prihvata njegov poslovni predlog.U ovoj epizodi saznajemo da je Volkan počeo da gaji simpatije prema Zejneb.On želi da se nadje sa Ardom i da povede i Zejneb.Sultan ne dozvoljava Zejneb da ide, ali mu ona nasamo kaže da će doći čim Sultan zaspi.Volkan je srećan.

Arda se sprema za noćni provod i govori porodici da se vraća u Atahan holding.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site