Bahar 126. epizoda 1. deo, Evsun vredja i gura Zejneb!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 126. epizoda 1. deo, Evsun vredja i gura Zejneb!

By  | 

Bahar 126. epizoda 1. deo, Evsun vredja i gura Zejneb!

Evsun je povredjena.Ona govori Ardi da je mislila da je rekao da je gotovo samo iz besa, ali sada shvata da je to istina.Ona se zahvaljuje Zejneb što joj je po drugi put yabola nož u ledja.Evsun odlazi.Orkun se zahvaljuje Ardi i kaže da mu je baš olakšao posao.On odlazi za Evsun.Volkan im kaže da se stide i takodje odlazi.

Arda ispraća Zejneb i zahvaljuje joj što je glumila sa njim.Kaže da će još mnogo čega učiniti Evsun.Zejneb pokuša da ga ubedi da Evsun nije vredna njegove ljubavi.Arda kaže da je Volkan sve pogrešno shvatio.Zejneb ga ubedjuje da će pričati sa njim.Arda joj zahvaljuje.

Zejneb pokušava da objasni Volkanu da su ona i Arda sve glumili i moli ga da nista ne govori Sultan.Bahar,Ateš,Mehmet i Arda žele da oporave Atahan holding.Bahar želi model koji će ih reklamirati.Arda ima na umu Zejneb, te je zove kako bih je o tome obavestio.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site