Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

By  | 

Bahar 126. epizoda 3. deo, Sultan govori Bahar kakva je Evsun zapravo!

Asim I Hulija obavljaju pripreme za svadbu.Asim govori Mehmetu da Hulija ne želi da se uda za njega I ne zna kako će funkcionisati nakon sklapanja braka.Mehmet pita Figen da mu bude pratnja sutra na venčanju njegove sestre.Figen plače I kaže da ga ona nije dostojna.Govori mu svoju životnu priču I kako je prevarila muža koji ju je konstantno tukao.Mehmet joj kaže da je on takodje grešio I da prošlost ostave u prošlosti.On joj kaže da će njena prošlost ostati izmedju njih dvoje.Bejza ih krišom sluša.Figen pristaje da bude Mehmetova pratilja na venčanju.

Zejneb je na snimanju za reklamu za Atahan holding.Bahar ne zna da su Zejneb I Evsun u lošim odnosima.Ozgur odvodi Evsun u butik I kaže da je to njen nov butik, sav novac koji je ona prikupila na defileju uložio je u butik La Evsun.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bahar primeti bliskost izmedju Zejneb I Arde, te kad sa Atešom vraća Zejneb otvoreno o tome razgovara sa Sultan, govoreći da mora da razmišlja o Evsun jer joj je ona sestra.Sultan kaže da je njena sestra danas pretukla ( Sultan ), a I da je vreme da sazna da se Evsun za Ardu udala zbog ucene koju je ona ( Sultan ) smislila.Sultan je podseća I kako je Evsun uzela pravo na njen život, zatim želela da je uzme Ateša, a onda joj uzela I dete.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site