Bahar 26 epizoda - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 26 epizoda

By  | 

page

Bahar 26 epizoda

Nuran pada u nesvest.Sakine prilazi da joj pomogne, ali je šokirana kad vidi Nedžeta.Nuran mu daje zlato koje je uzela iz vile.Evsun zove Nuran i govori joj da je Bahar sa Atešom u parku.Nakon što se Bahar vrati kući Nuran viče na nju zbog Ateša.
Fulija po nagovoru svoje majke zove Hasret na ručak i izvinjava se za svoje grubo ponašanje.

Ilijas je ljut na Bahar što je ponovo sa Atešom.Evsun planira da lažira trudnoću kako bi je Ateš oženio.Govori Nuran svoj plan.Nuran govori Ilijasu da je Evsun trudna i da je otac Ateš.Ilijas je povredjen tim saznanjem.Bahar koja je ponovo u vezi sa Atešom, dolazi kući i saznaje da je Evsun trudna.Šokirana je i govori Evsun da laže.Evsun joj kaže da će abortirati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evsun govori Mehmetu i Hasret da je trudna.Bahar odlazi od kuće i ostavlja Nuran poruku:”Reci Evsun da ne abortira!Beba nije ni za šta kriva.“

Bahar se nalazi sa Atešom, govori mu da je Evsun trudna.Ateš smatra da Evsun laže.Bahar ga ubedjuje da govori istinu i da će postati otac.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site