Bahar 27 epizoda - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 27 epizoda

By  | 

page 2Bahar 27 epizoda

Hulija provocira Evsun što je ostala u drugom stanju.Mehmet kaže da se tu završava ta tema, ali Hulija kaže da u toj kući živi i njena kćerka i da je Evsun loš primer za nju.Ateš zove Evsun da se nadju.Ateš odvodi Evsun da uradi test u laboratoriji kako bi se otkrilo da li je zaista trudna.Evsun moli medicinsku sestru da joj pomogne da test bude pozitivan, laže da je iz časne mahale i da će je otac ubiti ako je Ateš ostavi.Govori joj da će je Ateš oženiti samo ako je trudna.Evsun pokušava da podmiti sestru, ali sestra odbija novac.

Ateš čita rezultate.Test je pozitivan.Ateš je šokiran.Evsun se pravda da ide do toaleta i odlazi da se zahvali sestri što joj je pomogla.
Nedin savetuje Ateša da dobro razmisli o svemu i podseća ga kako je on i sam odrastao bez oca.Ateš razgovara sa Evsun, otvoreno je govori ( iako je u pripitom stanju) da će priznati dete i da će se boriti za njega, da će im uvek izaći u susret, ali da je neće oženiti.Evsun ucenjuje Ateša da ako se ne venčaju ona će da abortira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site