Bahar 34 epizoda,Nuran pada niz stepenice! - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 34 epizoda,Nuran pada niz stepenice!

By  | 

pageNuran pada niz stepenice!

Evsun govori Mudželi da su Nuran i Ilijas zajedno ubili i zakopali čoveka i da ako ode u policiju samo će otežati Ilijasov slučaj.Pita je koja bi sestra uradila to svom bratu.

Evsun zaključava Mudželi u sobu.Ilijas izlazi iz zatvora.Ateš i Bahar su srećni u svojoj ljubavi.Onur govori Evsun da on to neće da dozvoli.Organizuje se večera u firmi.Bahar se sprema kako bi išla sa Atešom.Hasret joj pomaže da se obuče za tu priliku.Evsun odlazi u kupovinu, jer i ona prisustvuje toj večeri sa svojim ocem.

Sve zvanice prisustvuju večeri.Hulija govori Evsun da mnogo smešno izgleda i da bi Bahar mogla da joj drži časove.Evsun je povredjena.Tokom večeri se opija, a zatim i napušta istu.Načelnik (Ismail) je zove i kad čuje da je pijana dolazi do nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hulija u novinama nalazi članak o sebi i Asimu i šokirana je.Hulija uzima kofer i kaže da odlazi.Deca pokušavaju da je spreče.Hulija smatra da je Evsun sve to ispričala novinarima i gadja je sa priborom za ručavanja.Fulija dolazi i smiruje je.

Evsun odlazi kod Nuran i malo je po licu i vratu posečena.Nuran odlazi kod Hulije, penje se uz stepenice u vilu i pita Huliju kako može da digne ruku na njeno dete.Oseća vrtoglavicu i pada niz stepenice.Hulija je šokirana.Bejza sve to vidi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site