Bahar 37 epizoda,Fulija pokušava da sebi oduzme život! - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 37 epizoda,Fulija pokušava da sebi oduzme život!

By  | 

pageFulija pokušava da sebi oduzme život!

Ateš dobija video snimak na kome se vidi da je Bahra kindapovana i poruku:”Ako ti meni otmeš osobu koju najviše volim, i ja ću tebi učiiti isto.”Ateš zna da mu se Emre sveti jer je pokušao da pomogne Sinem.Emre želi da baci Bahar sa litice u more.Ateš i Sinem ga ubedjuju da to ne čini.Bahar mu govori da to ne čini i podseća ga da bi Sinem mogla ponovo da ga voli.

Mehmet traži razvod od Fulije.Bahar obaveštava Evsun da je dobro i da ne govori ništa majci i ocu kako se ne bi brinuli, jer je sada sve prošlo.Evsun je prema njoj gruba.Bahar dolazi kod Nuran i primećuje da je kuća veoma hladna.Nuran joj kaže da im je nestao ugalj, a i drva i da je novac tražila od Evsun, ali ju je ona oterala davajući joj samo novac za taksi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fulija se zaključava u sobu.Hulija traži od posluge rezervni ključ,otključava vrata i nalazi Fuliju na podu.Hulija pokušava da je probudi i zovu hitnu pomoć.U bolnici Fuliji ispiru želudaci ona se oseća dobro.Fuliju puštaju kući.Hulija želi da joj da poklon, ali u je kutija u kojoj je bio nakit prazna.Hulija je ljuta, sumnja da je ogrlicu ukrala Sakine jer je dolazila u vilu, govori da će obavestiti policiju o svemu.U medjuvremenu saznajemo da je Sakine nevina i da je dečko koji je došao iz Amerike i bio u njihovoj vili ukrao ogrlicu.Hulija podnosi prijavu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site