Bahar 40 epizoda - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 40 epizoda

By  | 

pageBahar 40 epizoda

Bahar i Ateš ulaze u kuću, ali je prazna. Ilijas se jako zamorio od kopanja.Ateš vidi Nuran i Ilijasa.Nuran govori da je dizao teško i da mu se slošilo, da ga je jedva dovukla.Bahar i Ateš ga odvode u bolnicu.

Jusuf aga dolazi u sred noći u Nuraninu kuću.Nuran je iznenadjena i uplašena, na kolena ga moli da joj oprosti.Jusuf joj kaže da će platiti za sve što je učinila Bahar i njemu.On je pita gde mu je unuka i govori joj da će je naći.Priča joj da će goreti u paklu.Nuran se budi sva u znoju.

Džengiz i Ismail sa policijskim timom i psima dolaze da pretraže Nuraninu kuću i dvorište, ali ne nalaze nikakav trag.Bahar i Ateš se brinu o devojčici Esmi koja je prosila po ulici.Govore Mehmetu da su morali da je daju u dom, ali da su se mnogo vezali za nju za kratko vreme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Fulijin je rodjendan i organizuje se svečana večera povodom toga.Evsun je ostala kući pod izgovorom da se ne oseća dobro.Ismail dolazi u vilu i govori joj da sve čini kako bi je zaštitio jer se boji da je Nuran ne iskoristi.Isti tip koji je ukrao ogrlicu za Huliju dolazi maskiran sa još jednim muškarcem kako bi opljačkao vilu.Edibe vidi lopove i zove pomoć.

Mehmet i Fulija odluče da usvoje Esmu.Ateš i Bahar ih odvode u dom kako bi popunili formulare, ali načenica im govori da je došla prava Esmina porodica i odvela Esmu.Fulija koja je bila presrećna je mnogo razočarana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site