Bahar 52 epizoda,Hulija pokuša da udavi Muge! - Turske-Serije.Net

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 52 epizoda,Hulija pokuša da udavi Muge!

By  | 

page 2Hulija pokuša da udavi Muge!

Ismail staje ispred Bahar i Evsun ga pogadja u ruku.Bahar govori Evsun da odlazi.Ateš govori Ismailu da moraju da ga odvedu u bolnicu jer krvari, ali Ismail odbija jer bi se tako umešala i policija.Mehmet i dalje nije potpisao papire da se odrekne Evsun iako Hulija pokušava da ga ubedi.

Evsun odlazi kod Ilijasa kući, ali Bahar nakon što se vrati isteruje je iz iste.Govori joj da ovo što je danas učinila neće da joj oprosti nikad.Ilijas je pita šta joj je učinila.Bahar kaže da je pokušala da je ubije i da Ismail nije stao pred njom možda sada ne bi ni bila u životu.Evsun je moli da je ne isteruje i govori joj da je tu celo njeno detinjstvo.Bahra kaže ocu da se odluči, ili ona ili Evsun.Nakon što Ilijas ćuti, Bahar povredjena napušta kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hulija odlazi kod Evsun i daje joj papire da potpiše da se odrekne nasledstva.Evsun ih potpisuje, ali ih ne vraća Huliji.Kaže da ako Mehmet želi te papire sam će doći po njih.Evsun kaže da će mu ih ona lično odneti.Evsun odnosi potpisane dokumente Mehmetu.Hulija dolazi.Mehmet viče na Huliju što je spremila dokumente bez njegovog znanja.Evsun daje Mehmetu papire i kaže mu da ne želi ništa njegovo, ni novac, ni konak.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site