Bahar 80 epizoda

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 80 epizoda prvi deo,Arzu želi drugo dete sa Atešom!

By  | 

pageBahar 80 epizoda

Ateš dobija poziv i nepoznati glas mu govori da je položio ispit, da je došao sam, bez policije.On mu govori da mora još da sačeka jer se tako važne informacije ne daju tako lako.Hulija pita Evsun i Sultan kako su prevarile njenog sina da tako nešto potpiše.Evsun je podseća da njen sin mnogo pije, a alkohol ispira mozak.Arda dolazi kući.Hulija mu daje papir.Arda je iznenadjen i kaže da taj papir prvi put vidi.

Sultan i Evsun odlaze.Hulija uzima telefon da pozove Kenana.Arda se ljuti i ne želi njegovu pomoć.Muž (Džemal ) počinje da sumnja u Zejnep.Pita je gde je bila i da li je bila sa Ardom.Zejnep mu kaže da je rekla Ardi da je udata i da je ne zove više.Džemal je grli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenan govori Huliji da Ardu od tog potpisa može spasiti samo nov potpis.On joj kaže da se uda za njega.Džemal dolazi kod Arde.Džemal pokušava da pretuče Ardu.Kenan kaže Ejupu da uvede Džemala u auto.Kenan kaže Huliji da dobro razmisli o njegovoj ponudi i odlazi.

Arzu se i dalje opija.Ona pita Ateša da li će njih dvoje imati još jedno dete, da li će Doruku roditi brata?Ateš je moli da dodje sebi.Džemal se pretučen vraća kući.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site