Bahar puca u Kenana!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 98 epizoda drugi deo, Bahar puca u Kenana!

By  | 

o-hayat-benim-98ija bahar

Ateš govori Evsun da je Bahar sad njoj na poverenju. Moli je da mu obeća da će je čuvati sa Ardom po svaku cenu.On kaže da ne može poveriti Bahar nikom drugom osim njoj.Arda i Evsun odvode Bahar.Bahar govori da je ona to uradila jer bi on ubio Ateša.

Dolazi policija i hitna pomoć.Ateš kaže da je on to učinio.Hulija ga naziva ubicom i kaže da joj je ubio muža.Ateš govori policiji da je on pucao.Džengiz ga po Omerovom naredjenju hapsi.Omer traži da policija uzme snimke svih kamera i traži da uzme izjavu svih prisutnih.Bolničari govore da je Kenan još uvek živ.Hulija ga moli da je ne ostavlja.

Bahar odvode kod Sultan i Ilijasa.Bahar im govori da je ubila Kenana.Evsun kaže da moraju da je sakriju jer je trudna i da ne može u zatvor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site