Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!

By  | 

Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!
Glavna junakinja serije je lepa Španjolka iz Madrida, Bella, koja je odrasla u Milanu.Ona se zaljubljuje u Hazar agu, koji joj uzvraćuje osećanja. Hazar aga je za razliku od nje odrastao u potpuno drugačijem svetu.I pored svih razlika izmedju njih dvoje,oni odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova kako bi se upoznali sa njegovom porodicom i spremili venčanje.

Iako je sada Bela nova nevesta u porodici Bozok, svi članovi njegove porodice su protiv toga. Pored Belinog dolaska, Bozok porodica ima još jedan problem, njihov najveći neprijatelj- porodica Duran čini takav potez da više ničiji život neće biti isti.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!