Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!

By  | 

Bela 1 epizoda! Hazar aga dovodi Belu u svoj rodni kraj!
Glavna junakinja serije je lepa Španjolka iz Madrida, Bella, koja je odrasla u Milanu.Ona se zaljubljuje u Hazar agu, koji joj uzvraćuje osećanja. Hazar aga je za razliku od nje odrastao u potpuno drugačijem svetu.I pored svih razlika izmedju njih dvoje,oni odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova kako bi se upoznali sa njegovom porodicom i spremili venčanje.

Iako je sada Bela nova nevesta u porodici Bozok, svi članovi njegove porodice su protiv toga. Pored Belinog dolaska, Bozok porodica ima još jedan problem, njihov najveći neprijatelj- porodica Duran čini takav potez da više ničiji život neće biti isti.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site