Bela 14. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 14. epizoda!

By  | 

Bela 14. epizoda!
Kalender je uhvatio Kamilu koja je pokušavala da pobegne sa blagom. Ona je srećna što ne odlazi u zatvor, ipak njena sreća kratko potraje jer Kalender donosi odluku da je sam kazni.Ona je sada nova mlada u konaku Bozokovih, i mora da prihvati ovu kaznu, ukoliko to ne učini biće poslata u zatvor.

Druge žene u konaku su srećne ovakvim razvojom događaja, i čine sve kako bi Kamila patila svakog dana. Ipak i one same ne mogu previše uživati u ovoj situaciji, s obzirom na to da će Kalender kazniti i njih. Nastaje neprijateljstvo između žena. One više ne konuniciraju, jer svaka od njih podržava svog sina..

Bela i Hazar rešavaju svoj problem. Traže način na koji će dobiti bebu. Vest koju će čuti od doktora obradovaće Hazara, ali ne i Belu. Bela mora doneti veoma važnu odluku, a Bela I Hazar se ne slažu oko odluke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site