Bela 15 epizoda!Bela kraj prve sezone!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 15 epizoda!Bela kraj prve sezone!

By  | 

Bela 15 epizoda!Bela kraj prve sezone!
Bela je izabrala materinstvo i spremna je da podvrgne operaciji koja joj može ugroziti život, ali žrtvovanje ne sprečava ogovaranja koje kruže konakom.Asije će pokušati da pronađe svom sinu ženu koja može da mu rodi dete. Kalender aga će ipak stati na strani svog sina i snaje, tako da Asijin plan neće uspeti.

Širin će pogrešno protumačiti to što je videla zajedno Ferhata i Dilan. Ljubomora će je naterati da učini najveću grešku u životu.Baran i Ferhat se nađu licem u lice. Širinino ponašanje će obeshrabriti Ferhata. Ovaj jadan zaljubljeni mladić doneće odluku koja može promeniti njegov život i ni sa kim se neće konsultovati.

Stalna prepucavanja u konaku oko Beline bolesti i druga negativna dešavanja neće sprečiti Kalender agu da slavi Ramadan kao i svake godine. Članovi konaka će na jedno veče zaboraviti probleme i neprijateljstvo koje postoji između njih. Ipak već sledećeg jutra članovi konaka se suočavaju sa neočekivanim događajem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site