Bela 28. i 29. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 28. i 29. epizoda!

By  | 

27. epizoda
Kalenderov povratak iz Kapadokije u konak ponovo unodsi nemir u konak.Svekrve misle da je Bela spojila Kalendera i Asude,te prave novu zamku za novu mladu.Bela više ne želi da trpi sve što joj svekrve rade i odluči da napusti Adanu.Hazar je na strani svoje žene, te napušta Adanu sa njpom.Ali, on ne želi da ode tiho poput Bele, već majkama želi da sruši konak na glavu.Asije je uvredjena zbog takve reakcije njenog sina.Kalender kreće za Belom i Hazarom.On želi takodje da napusti konak i porodicu, ali ih zaustavlja jedna bolna vest.U medjuvremenu, otkriva se i da je Bela nedužna.

28 epizoda
Bela i Hazar ne napuštaju kuću.Nakon razgovora Korkut age sa svojim sinom, Kalendar ispituje sve svoje dosadašnje odluke.Kalender nakon razgovora sa Korkut agom shvata da mora doneti odluku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!