Bela 31. i 32. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 31. i 32. epizoda!

By  | 

Bela 31. i 32. epizoda!
31. epizoda
Dok se Kagan i Gokhan trude kako bi pobedili, Hazar na to ne obraća pažnju.Za njega je važno samo učestvovati.Ipak, takmičenje se okončava na neočekivani način.Stanovnici konaka to ne prihvataju, a Iskender zaposedne konak.Svi su odgovorni za situciju u kojoj se nalaze.Sukob izmedju žena u Adani skoro prerasta u gradjanski rat.Ajše uzima svog sina i odlazi, rešena da alje nastavi sama.Ukućani konaka, smatraju da nema rešenja da spasu kompaniju, ali nova mlada pronalazi kupca za pomorandže.

32. epizoda
Bela je sprema na sve da spasi kompaniju.Osim Bele,sada će u konaku prisustvovati još jedna latino lepotica-Esmeralda.Njeno prisustvo smeta ženama u konaku, ali moraju da je trpe zbog spasavanja kompanije.Iako deliju da sve teče po planu, Kamila želi da iskoristi Esmeraldino prisustvo da bi je zadobila na svojoj strani.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!