Bela 33. i 34. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 33. i 34. epizoda!

By  | 

Bela 33. i 34. epizoda!
33 epizoda
Bela ne može da izdrži prisustvo Esmeralde, te je sklanja sa Hazarovog vidika.Bela postaje novi kadrovski menadžer u kompaniji, što naročito zasmeta ženama.Bela ne dozvoljava da se Hazar približi Esmeraldi, ali je zaboravila na Kamilu koja sve kontroliše.Dešava se nešto izmedju Hazara i Bele zbog čega Bela prestaje da veruje Hazaru.
34. epizoda

Bela će pokušati da kontroliše i ostale zaposlene, a Naif će joj u tome pomoći.Iskender u kompaniji postaje šef obezbedjenja, a njegovi zahtevi zadaju noćnu moru svima, a posebno Kaganu.Kamila pokušava da rasplamsa vatru izmedju Hazara i Esmeralde, te će učiniti sve da Beli i Hazaru iskomplikuje živote.Baran i Širin takodje upadaju u problem, a da bi se iz njega izvukli učiniće nešto što će sve članove Bozokovih uvući u probleme.Kalender aga saznaje za ljubav Barana i Širin i daje im dozvolu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!