Bela 37.i 38. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 37.i 38. epizoda!

By  | 

37. epizoda
Bela I Kamila su spasile firmu, ali su I dalje na gubitku.Mohtaberi nisu videli iyveštaj u vezi Kalandera I insistiruja na venčanju.Kalender aga više ne beži od ovog braka, jer je neophodno da brak bude formalan kako bi dobio nova cod Mohtebera.

38. epizoda
Sirin zbog ljubavi sa Barunom celu poorodicu uvlači u nevolje, te oni dolaze do tačke dezintregracije.Ipak,Sirinini potezi Barana dovode do tačke ključana.Kalender je odlučan da živi sa ocem I kćerkom u Bozok Konagi,u miru, ali je to nemoguće.Svi članovi Božoka pokušavaju d aim Kalender oprosti.Mohteber zapaljuje osvetu oslobadjanja na svadbarskom stolu.Mohtaberova osvweta će biti veoma bolna…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!