Bela 41. i 42. epizoda!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 41. i 42. epizoda!

By  | 

Bela 41. i 42. epizoda!
41. epizoda
Sirin kaže Baranu sudbonosno „da, ali se oni i dalje ne venčaju, jer se Baran bez pristanka svog oca ne može oženiti.Medjutim, Kalender aga nije spreman da podrži taj brak, a Baran nije spreman da se preda.

42. epizoda
Uz insistiranje Bele i Hazara, Kalender odluči da pruži Baranu šansu.Naravno, on je za njega osmislio težak ispit. Baran će ući u DGS (Grooming Passing Exam).Ukoliko uspešno položi ispit, biće sa Širin.Ovaj test ne liči ni na bilo koji drugi.Baran će izabrati 40 linija mučenja, a siguran je da će položiti test, snagom koju dobija iz svoje ljubavi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!