Bela robinja 1. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 1. epizoda!

By  | 

Bela robinja 1. epizoda!
Don Domingu uzima poslednji deo duga od Tomása .Vlasnik hacijende El Eden, čestita mu i kaže da će od sutra ujutro biti slobodan građanin,te mu obećava Tomásu da će ga idući dan pustiti kod belžnika da potpiše potvrdu o svojoj slobodi. Tomás želi otkupiti i slobodu svoje žene Lorenze i kćerke Milagros, ali mu don Domingo kaže da prvo mora razgovarati sa svojom ženom donom Helenom da vidi može li ona bez Lorenze,koja doji njihovu kćer Viktoriju.

Nicolás je još jedan vlasnik hacijende, koji je u teškoj financijskoj situaciji. Živi s majkom i ženom Isabelom. Istovremeno održava odnose sa robinjom Sarom. Čovek od koga don Domingo kupuje robu obaveštava ga da je video brod koji verovatno dovozi pošiljku iz Afrike. Razbojnici napadnu neke ljude koji su prelazili reku i ubiju ih. Na hacijendi El Eden nalaze uginulu stoku. Helena traži da presele porodicu s imanja.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!