Bela robinja 10.epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 10.epizoda!

By  | 

Bela robinja 10.epizoda!
Dok idu prema reci, markiza nasamo razgovara s Rosom i raspituje se o njenoj porodici. Iz razgovora je jasno da Rosi ne smeta što je robinja. Eugenia je svima koji su pošli na izlet na reku otkrila da se udružila s Alonsom Márquezom te da sad njih dvoje zajedno vode firmu za uvoz čokolade. Nicolás i Adela ne mogu skriti svoje neslaganje s njenom odlukom. Trinidad i Miguel su zabrinuti jer Marcos s hacijende Granadosovih vuče ranu još od onog dana kad su oteli markizu. Rana nije zacelila i mogla bi se inficirati. Boje se da će Marcos progovoriti i odati ih. Adela i Nicolás strahuju da bi markiza mogla odustati od udaje i vratiti se u Španiju. Nicolás kaže Moralesu da želi uništiti Eugeniju i uvezeni stroj. Upućuje ga kako da to učini.

Nicolás je u markizino ime ugostio sve zemljoposednike i lokalne vlastodršce iz straha da nekog ne izostavi. Upoznaje markizu s najboljim dreserom konjâ u kraju. Ističe joj da mu je on gospodar, a ona će mu uskoro biti gospodarica. Nicolás daruje markizi kobilu. Victoria se pretvara da je pala u nesvest kako gosti ne bi shvatili da ne zna jahati. Adela odluči da pozove lekara. Victoria traži Remedios da ode po Miguela…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site