Bela robinja 12. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 12. epizoda!

By  | 

Bela robinja 12. epizoda!
Nicolás je mnogo zainteresovan za markizu, te naređuje Miguelu da pazi na markizu dok je on u Santa Marti. Ostavlja ga da bude na usluzi markizi i Adeli. General Márquez obaveštava zemljoposednike kako je središnja vlada poslala novčanu naknadu za robove koji će nakon osamnaest godina službe biti proglašeni slobodnima. Granados i ostali zemljoposednici se tomu protive. Na Nicolásovim poljima pronađena su dva mrtva roba.

Miguel savetuje Victoriju da ne otkrije porodicisvoj stvarni identitet pre nego što razrade plan za beg. Markiza kaže Adeli, ako je muče kakve sumnje u vezi nje, neka je slobodno pita što god želi jer ona ništa ne skriva. Otkriva joj kako je amajlija koju je našla u njenoj sobi uspomena na njenu dojkinju Lorenzu. Miguel pita Rosu da li  spremna otići s njim na dalek put. Ona rado prihvati poziv.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site