Bela robinja 13. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 13. epizoda!

By  | 

Bela robinja 13. epizoda!
Miguel i Victoria vode ljubav i planiraju beg u Riohachu. Nicolás pokazuje Sabasa i Rosu Granadosu i ostalim zemljoposednicima koji žele pobiti sve crnce koji uskoro trebaju postati slobodni ljudi. Uz Nicolásovo dopuštenje ubijaju Rosu, a izgleda i Sabasa. Skupina robova se uputila na rad i pronašla Rosino obešeno i beživotno telo. Milagros neutešno plače. Nicolás ispituje Miguela o čemu je razgovarao sa Rosom prethodne noći. Za to vreme stižu robovi s Rosinim beživotnim telom. Tomás, Victoria i svi robovi plaču rastuženi prizorom.

Nicolás pred Adelom, markizom i Remedios glumi da je nevin. Milagros želi da Rosina smrt bude osvećena smrću bele osobe. Victoria strahuje za Tomása i Milagros. Odlučila je otići s njima na dan venčanja, baš kao što je isplanirala s Miguelom. Nicolás kaže Siervu da poruči ljudima da mogu organizovati kakav god žele pogreb. Adela odbija ići na Rosin pogreb.  Nicolás i markiza odlaze na Rositin pogreb. Njegova je bol licemerna, a njena odaje iskrenu bol. Tomás optužuje Miguela da je Rosita umrla jer on nije održao reč i došao na dogovoreni sastanak. Miguel mu kaže da nije se dogovorio sa njom ni za kakav sastanak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site