Bela robinja 15. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 15. epizoda!

By  | 

Bela robinja 15. epizoda!
Viktorija je otrovana, a Nicolás i Adela su zatečeni dijagnozom. Miguel i Milagros trče  u potrazi za protivotrovom. Adela naredi Hilariji da počisti kuću i baci svu hranu, a Nicolás da sva voda iz kuće i baraka bude bačena. Victoria ima temperaturu. Remedios je zabrinuta. Doktor Arturo stavlja na Victoriju uređaj koji bi joj trebao spasiti život. Doktor traži Remedios da mu pomogne. Nicolás ispituje robove šta je markiza jela i pila pre odlaska u crkvu. Siervo kaže da mu se učinilo čudnim što je gospođa Eugenia posetila markizu. Donela joj je i čokoladu.

Hilaria sumnjičavo pogleda Tomása. Jaime ulazi u Isabelinu sobu. Kad postane svestan njene prisutnosti, pokuša se odmaknuti od nje iako je ona ljubazna prema njemu. Nicolás napada Eugeniju da je otrovala markizu.  Eugenia je jako povređena kad uvidi da je Nicolás istinski zaljubljen u markizu. Adela naređuje da se spali amajlija koju je Victorija dobila od Lorenze i sakrila među svoje stvari. Nakon što je izvršio naredjenje i spalio hamajlijum, Tomás je vadi iz vatre i pomno proučava…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site