Bela robinja – 52. epizoda

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja – 52. epizoda

By  | 

Bela robinja – 52. epizoda

Miguel, Tomás, Trinidad i ostali robovi gledaju slobodne konje kako galopiraju, nije im jasno šta se događa. Miguel ih krene ukrotiti, Trinidad ode na imanje obavestiti sve o tome. Nicolás drži kćer vezanih ruku i nogu i s povezom preko usta. Ona plače i moli ga da je pusti da ode daleko od njega i obećava da nikome neće reći šta je učinio Candeli.
Trinidad oslobađa Isabel i koristi priliku što ga ona moli da je makne s imanja. Milagros i Argemiro pokušavaju zaustaviti Trinidada, ali on ih gotovo pregazi. Milagros obavesti Miguela i Tomása, Miguel kreće za njima u potrazi za Isabel.
Bume se utopi. Morales nekoliko puta pripreti nožem Juliánu, a Argemira zakolje. Morales dolazi na imanje u potrazi za Nicolásom, ali u tom času nema nikoga u kući, krene u potragu za Nicolásom. Trinidad kaže Isabel da je nije oslobodio zato da joj pomogne, nego zato da mu kaže šta se dogodilo između njenog oca i Candele, a ona mu kaže da ne zna o čemu on govori. Trinidad želi ubiti Isabel kao osvetu za Candelinu smrt. Miguel brani Isabel i sukobi se s Trinidadom.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site