Bela robinja – 58. epizoda

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja – 58. epizoda

By  | 

Bela robinja – 58. epizoda

Adela je sve organizovala kako bi Victoria odnela neke stvari Isabel u Santa Martu, a ona će Nicolása odvesti u ckrvu. Laže Victoriji i Remedios da se namerava pomiriti s njima i zahvaljuje im, ali one sumnjaju u njenu dobrotu.
Miguel i ostali robovi oslobađaju Márqueza kako bi ovaj preneo poruku u grad. General stiže u grad, no ne prenosi poruku. Naprotiv, zapovedi svojim ljudima da krenu na sever i pohvataju robove. Márquez pokušava zaustaviti Eugeniju koja se pakuje rekavši joj neka ostane kao njegova žena.
Nicolás se besan priseća kako je Victoria stigla pretvarajući se da je markiza. Adela mu kaže da bi je trebali prijaviti generalu Márquezu. Nicolás to odbija. Preko sestre Alicije sazna da je markiza, zapravo, Victoria Quintero, ćerka Dominga Quintera. Nicolás otkrije da je Victoria stigla u Ameriku kako bi spasila svoju porodicu i Miguela, muškarca kog voli. Nicolás je zatečen, ali odmah reaguje: ubije obe žene kako ne bi bilo nikakvih tragova. Otac Octavio beži kad uviđa da je Nicolás ubio markizu.
Nicolás i Adela odlaze generalu kako bi ga obavestili da su bili u crkvi tražiti sveštenika. No umesto njega našli su dve mrtve žene.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site