Bela robinja 6. epizoda!

Bela robinja - LA ESCLAVA BLANCA

Bela robinja 6. epizoda!

By  | 

Bela robinja 6. epizoda!
General predstavlja svoje prijatelje. Eugeniu- mladu ženu koja mu je poput kćeri.Ona je udata za muškarca mnogo starijeg od sebe. Victoria kaže predsednici samostana da želi ići da volontira u Ameriku,ali se ona protivi tome. Nicolás ne prihvata novac koji mu Miguel nudi za otkup svoje slobode. Adela pita Nicolása može li se verovati Eugenijinom mužu Eduardu. Nicolás pretpostavlja da može budući da ga je kraljica Viktorija proglasila vitezom.

Victoria u luci pronalazi način da se vrati u Santa Martu. Puna očekivanja, vraća se u samostan. Izlaže svoj plan Remedios i sestri Aliciji. Nakon što ju je saslušala, sestra Alicia je pita gde će nabaviti novac za putovanje. Victoria joj odgovara da će raditi u dve smene. Remedios joj nudi svoju ušteđevinu. Eugenijin muž Eduardo predlaže Nicolásu da pokrenu posao sa strojem koji bi odvajao kakao prah od kakao maslaca kako bi se lakše transportiralo.

Miguel se priseti Victorije…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site